O femeie din Arad, dispărută de aproape zece ani, este căutată de familie și autorități

0
742

Multe persoane dispar, dar cele mai multe sunt găsite rapid prin mediatizarea cazurilor. De această dată însă, lucrurile sunt foarte diferite. Eate vorba despre cazului unei femei care este dispărut de aproape zece ani. Aceasta a plecat în decursul anului 2010, în Germania. Aceasta le-a spus tuturor apropiaților că merge la muncă, dar după ce a ajuns acolo nu a mai dat nici un semn de viață. 

Este vorba despre FIȚIU MARIANA – NICOLETA, de 52 de ani, din Vladimirescu. Femeia a plecat cândva și la început nu a fost un lucru care să îi facă pe restul membrilor familiei să se alarmeze. Cu toate acestea, timpul a trecut și femeia nu doar că nu s-a mai întors, dar nici măcat nu a mai luat legătura în vreun fel cu familia.   

Femeia are următoarele semnalmente: 1,70 m., 75 de kg., păr roșcat, lung până la nivelul umerilor și ochi căprui. Din păcate, nu se știe exact unde ar putea să fie aceasta, dacă este bine, în țară sau încă plecată. 

Totuși, pentru că îngrijorarea a atins deja cote maxime pentru cei ce o cunoșteau și pentru că toți speră ca femeia să fie bine și să se întoarcă acasă, ei au cerut ajutorul autorităților arădene. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.