primaSătulă de promisiuni neonorate din partea Primăriei, Ana Maria David, proprietara imobilului de pe strada Ştefan Teneţchi, numărul 5 din Gai, a scos mizeria din beci şi a expus-o pe drum. În cursul după-amiezii de ieri femeia, ajutată de un vecin, a scos „rahatul“ din casă pentru a protesta în acest fel faţă de indiferenţa autorităţilor faţă de problemele cu care se confruntă de mai bine de trei ani. „Din 2010 tot mă plâng şi fac sesizări peste sesizări atrăgând aten­ţia asu­pra problemei cu care mă confrunt. Casa îmi este inundată încontinuu de trei ani de zile şi nimeni nu ia nici o mă­sură. Astăzi (n.r. ieri) am pus tot rahatul pe care l-am scos din beci pe drum. Să vină cei de la Primărie «să se spele pe cap cu el». Să îl vadă şi să facă ce-o vrea cu el. Din cauza disperării nu mai ştiu ce să fac. Ce măsuri să mai iau? M-am gândit că dacă îl expun pe drum se vor gândi în cele din urmă să şi rezolve problema nu doar să promită“, a declarat Ana Maria David.
Femeia susţine că s-a săturat ca de trei ani de zile să tot scoată „rahatul altora din casa mea şi nimeni să nu mă bage în seamă“. Din bun simţ, femeia a pus mizeria la marginea drumului pentru a nu împiedica mersul autoturismelor şi pentru a-şi proteja vecinii de neplăceri. „Nu l-am aruncat nici în apa pluvială să nu se infecteze, ci în drum, pe asfalt. Scule nu am să le ridic eu canalul pentru a arunca mizeria acolo, aşa că nu au decât să adune“, a spus dispe­rată femeia.
Proprietara imobilului a scos zeci de găleţi de rahat din pivniţă, însă problemele sunt departe de a fi rezolvate.
De partea cealaltă, reprezentanţii Primăriei susţin că se încearcă găsirea unei soluţii cât mai rapide pentru rezolvarea situaţiei.

Recomandările redacției