regasire

O femeie din localitatea arădeană Hunedoara Timișană și-a regăsit după 25 de ani fiica de care nu mai știa nimic, iar fata care locuiește în Canada a venit de urgență în țară, conform stirileprotv.ro.

Despărțirea lor s-a produs în 1990 când, la doar câteva luni după naștere, Andreea a fost furată din spital.

Andreea s-a născut în 16 noiembrie 1989 într-o comună din județul Timiș. În ianuarie 1990 pe când era un bebeluș s-a îmbolnăvit. Mama a dus-o la spital, la fel și pe surioara ei, în vârstă de 4 ani.

Femeia s-a întors după fete, dar Andreea nu mai era. Medicii i-ar fi spus atunci că a făcut o formă severă de pneumonie și s-a stins.

Femeia a încercat să-i găseasca trupul însă toate eforturile au fost în zadar.

Fata a fost înfiată de niște canadieni cărora li s-a spus că a fost abandonată.

„Eu nu m-am împăcat cu ideea. Am știut că e în viață. Că Dumnezeu are grijă de ea. Și ne-am regăsit pe Facebook“,a spus Cocuța Buzatu, mama Andreei, pentru stirileprotv.ro.

Cele două au devenit, fără să știe că sunt mamă și fiică, prietene pe o pagină dedicată României.

Au început să discute între ele folosind un program de traducere și, din aproape în aproape şi-au dat seama că sunt mamă şi fiică.

„A fost emoționant pentru mine. Am stat și ne-am uitat una la alta, am plâns. 25 de ani de întrebări. Toată viața am căutat și în câteva secunde a fost gata“, a spus Andreea Dawn, fiica femeii.

Întoarsă în țară, în casa părintească fata a fost victima unui accident după ce soba soba din casa părinţilor a explodat. Andreea a suferit arsuri, însă starea sa este stabilă.

  • Iohannis spune:

    O fi fost vreun Iohannis si pe la noi?
    Ca fata asta a fost vanduta pare o certitudine.

    Oare cati sunt manjiti? Cata avere au facut in cel mai oribil mod posibil? Cei care au furat tara sunt mai buni decat acestia.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției