femeiaPoliţistii de frontieră arădeni au descoperit, ascunsă într-un loc special amenajat în spatele banchetei unui microbuz, o persoană de sex feminin care intenţiona să treacă ilegal frontiera româno-maghiară.
„La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat, luni, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Lucian-Gigel B., de 41 de ani, din Arad, care condu­cea un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie, având ca destinaţie finală Anglia. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, ascunsă în spatele ultimei banchete, într-un locaş special amenajat, o persoană de sex feminine, A.A., de 20 de ani, din Dolj”, informează Poliţia de Frontieră Română.
Tânăra a declarat că a recurs la această metodă pentru că dorea să ajungă în Franţa şi nu deţine niciun document de identitate şi i-a dat şoferului 350 de euro.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergatoare începerii urmăririi penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar șoferului i s-au intocmit acte sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la trecere ilegală a frontierei de stat.
(D.D.)

Recomandările redacției