O femeie și un bărbat din județul Arad, între decesele cauzate de covid-19

0
299

Numărul deceselor cauzate de coronavirus la nivel național a ajuns la 257. Între ultimele nouă persoane raportate ca decedate, două sunt din județul Arad. Este vorba despre o femeie de 45 de ani și un bărbat de 79 de ani.

Deces 249

Un bărbat de 79 ani, din județul Arad a fost internat în Spitalul Clinic Județean Arad în data de 8 aprilie cu pneumonie și insuficiență respiratorie acută, unde a murit în data de 8 aprilie. I-au fost recoltate probe biologice pentru covid-19 în data de 8 aprilie, zi în care a fost primit și rezultatul testării.  Comorbiditățile sale erau sechele TBC, cardiopatie ischemică, bloc de ramură dreaptă (infecție a mușchiului cardiac).

Deces 250

O femeie de 45 ani din județul Arad a fost internată în Spitalul Clinic Județean Arad în data de 7 aprilie cu bronhopneumonie și insuficiență respiratorie acută și a murit în data de 7 aprilie. I-au fost recoltate probele în data de 7 aprilie, rezultatul pozitiv ajungând în data de 8 aprilie.  Comorbiditățile sale erau obezitate de gradul II/III.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.