Uneori, în cele mai grave cazuri, neatenția părinților, dar si a celor care se ocupă de buna stare a lucrurilor de pe domeniul public, îi poate costa pe copii, dar și pe alții, chiar și viața. Din nefericire pentru o familie din Arad, în seara zilei de ieri, aceștia și-au pierdut copilul, o fetiță de doar cinci ani.
Se pare că ieri seară, în jurul orei 19:30, fetița de 5 ani, din municipiu, era singură la joacă într-un loc nepotrivit. Mai exact, aceasta își petrecea timpul pe lângă un gard și a cărui structură, cel mai probabil nu era una care să inspire încredere. Astfel, după ce s-a jucat mai mult timp a fost pe strada Constantin Brâncoveanu lângă gardul cu pricina, acesta a cedat și a căzut pe ea, rănind în primă instanță fetița foarte grav.
Transportată imediat la spital de membrii familiei, din cauza leziunilor nu s-a mai putut face nimic pentru cea mică și astfel fetița a decedat.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul pentru că încă nu se știe exact cum s-a putut întâmpla una ca asta, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă pentru membrii familiei care nu au fost lângă ea așa cum trebuia în momentul tragediei.

Recomandările redacției