O fiică caută răspunsuri pentru moartea mamei, acuzând medicii de la Spitalul din Grădiște

0
1508

De când a început pandemia, se spun multe despre spitalele în care sunt tratați bolnavii cu Covid. Nu este zi să nu apară un caz, în care sunt acuzați cei care au grijă de bolnavii internați în astfel de unități.  O astfel de situație, a apărut și la Arad. Este vorba de spitalul din Grădiște.

O femeie, acuză cadrele medicale de incompetență, deoarece mama dânsei a fost internată în acest spital și a decedat în luna decembrie a anului trecut.  Adriana Beldiman,  acuză medicii de incompetență. ”Nu pot să mă abțin , să vă arat incompetența medicilor care au tratat-o pe mama, la spitalul Covid-Grădiște și rog autoritățile să se sesizeze totuși, că mor oameni acolo”, spune disperată femeia pe o rețea de socializare. Femeia acuză, că desi mama ei avea alte probleme de sănătate, a fost tratată cu un produs diuretic care nu avea nici o legătură cu boala de care suferea, ba din contra i-a agravat starea. ,,Nu trebuie sa fi medic sa-ti dai seama. Furosemid, dați o căutare pe google,să vedeți pentru ce se administrează, (diuretic cu acțiune intensă)”, precizează Adriana.

Adriana prezintă fișa de observatie și tratament a bolnavei din 15.12, după care în ziua urmatoare,16.12, mama a decedat. Datele de pe cele două fișe medicale arată diferit iar starea pacientei s-a degradat rapid, arată femeia.  

Adriana Beldiman, acuză medicii din Grădiște că nu au tratat-o corespunzător pe mama dânsei, conform afecțiunilor de care suferea, ceea ce a grăbit moartea pacientei. ”Uitati-va la „diureza” din data de 14.12 si din 15.12..  Pentru cei care nu stiu, o diureză normală este 1000-1500 ml/24 ore. Și pe toată perioada internării mama a avut poliurie”, spune supărată femeia.

Chiar dacă au trecut aproape două luni, Adriana cere explicații pentru moartea mamei sale, întrebându-se disperată de ce i s-a administrat un medicament, care nu avea nici o legătură cu boala femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.