Un angajator arădean caută să angajeze personal pentru mai multe posturi. Firma vrea chiar să să fie organizată o bursă pentru selectarea de persoane, acțiune ce va fi organizată în parteneriat cu Agenția Județea­nă de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Arad. Astfel, șomerii arădeni care își caută un serviciu au ocazia acum să se reoreinteze profesional.
Reprezentanții instituției au anunțat că, bursa organizată la inițiativa angajatorului va avea loc pe data de 24 mai, la sediul AJOFM din strada Călugăreni, începând cu ora 9.00. Cât privește locurile de muncă puse la bătaie de companie, acestea sunt pentru: operatori la mașini unelte cu comandă numerică (C.N.C), stivuitorist și muncitori necalifi­cați. „Bursa locurilor de muncă se înscrie în ansamblul de măsuri prin care dorim să creștem șansele de ocupare pe piața muncii a șomerilor și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă sprijinind angajatorul în identifica- rea persoanelor corespunzătoare cerințelor posturilor în vederea selecției/angajării”, a spus Mihaela Jude, inspector superior al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Arad.
Persoanele interesate trebuie să ia legătura cu reprezentanții Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, pentru mai multe detalii.
(S.S.)

Recomandările redacției