Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP) spun că aproape în fiecare noapte, într-o parcare de pe DN 7 între Pecica și Nădlac, se aruncă deșeuri provenite din gospodării.

„La fel s-a întâmplat și săptămâna trecută, când drumarii de la SDN Arad au găsit un bonus: date de identificare pe colete distribuite de la o firmă de curierat. SDN Arad a depus o sesizare însoțită de dovezi către Postul de Poliție Comunal Șeitin/IPJ Arad, cerând tragerea la răspundere a persoanelor care aruncă gunoi provenit atât din gospodării proprii, cât și de la societăți comerciale”, spun reprezentanții DRDP.

Aceștia au și un sloganuri postate pentru a opri oamenii să arunce gunoaie: „Drumarii nu sunt gunoieri, Noi curățăm, tu păstrează, Drumul nu este coș de gunoi”

Menționăm că în 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐩𝐨𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞, 𝐨𝐩𝐫𝐢𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞, 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐳𝐢𝐬ă 𝐚𝐫𝐮𝐧𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞𝐬̦𝐞𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫! 𝐂𝐨𝐧𝐟. 𝐎𝐆 𝐧𝐫. 𝟒𝟑/𝟏𝟗𝟗𝟕 𝐬̦𝐢 𝐇𝐆 𝐧𝐫. 𝟏𝟎𝟔𝟏/𝟐𝟎𝟎𝟖, 𝐦𝐨𝐝𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐮𝐥𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫, 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚 𝐀𝐌𝐄𝐍𝐙𝐈 𝐝𝐞 𝐩â𝐧𝐚ă 𝐥𝐚 𝟔.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 ș𝐢 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐂𝐎𝐍𝐅𝐈𝐒𝐂𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐌𝐈𝐉𝐋𝐎𝐂𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓!

Recomandările redacției