O firmă importantă din Arad a semnat un contract de sponsorizare cu BC ICIM ARAD

0
293

La Primăria Municipiului Arad, mai precis în sala Ferdinand, a avut loc ieri o conferință de presă unde s-a semnat contractul de sponsorizare între Firma ASA și BC ICIM ARAD.

La acest eveniment important pentru sportul arădean au fost prezenți Marcel Urban președintele echipei femininede bascket BC ICIM ARAD, Călin Bibarț viceprimarul Municipiului Arad și Emanuel Mariș reprezentat al firmei ASA.

„Ne bucurăm foarte mult că am reușit să obținem această sponsorizare, acești bani vor fi folosiți pentru a plăti salariile jucătoarelor. Pe această cale vreau să îi mulțumesc domnului Emanuel Mariș  și colegilor săi. Deocamdată acest contract este valabil doar pe un an dar sper ca pe viitor să colaborăm cu această firmă“ a declarat Marcel Urban, președintele BC ICIM ARAD.

Sponsorizarea din sezonul viitor al echipei de basket feminin BC ICIM ARAD este un ajutor destul de important pentru echipă deoarece situația pe plan este rezolvată într-o oareceare măsură.

„Sunt foarte convins că vom avea o colaborare destul de bună și sper să fie și de lungă durată. Pot spune că această echipă a făcut mândrii toți iubitorii acestui sport prin trofeele câștigate de-a lungul anilor. Consider că vom fi un partener de nădejde pentru echipa de basket a Municipiului Arad“ a mai spus Emanuel Mariș reprezentant al firmei ASA.

(D.C)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.