O forță a Clujului în vizită în Țara Zărandului pentru fetele Ineului

0
160

„Orașul Cluj este cea mai mare pepinieră pentru fotbalul feminin din țară, cu si­guranță vom avea un meci foarte greu”, avertizează din capul locului Cosmina Nicodin înainte de vizita uneia dintre cele trei echipe ale orașului de pe Someș de la nivelul primelor două ligi din țară. Teoretic, Olimpic Star este cea mai abordabilă și asta pentru că fetele de la Olimpia (împărțite echipă mama și „satelit”) sunt cele mai puternice din România.
Așadar, se anunță un examen de foc pentru fetele Ineului, care nu au cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon, dar au și regretul ratării succesului la Becicherecul Mic. „Erau de bătut, doar că nici noi nu am prins o zi prea bună. Am jucat slăbuț, am luat prea multe goluri, dar am și ratat enorm. Eu zic că e lipsă de concentrare și chiar experiență, din păcate am pierdut două puncte. Oricum, adversarul ne-a impresionat plăcut, ne gândeam că e mai slab după ce a remizat cu Lugas Ora­dea, formație pe care noi am bătut-o clar”, a mai punctat Nicodin.
Antrenorul-jucător al Ineului recunoaște că a cules informații suplimentare despre adversar și: „Suntem puse în gardă. Au o echipă bună, cu știința jocului, care aleargă și – proba­bil – vor veni să ne bată. Dar, suntem pregătite să dăm o replică bună, ne antrenăm zilnic, suntem mereu 15-16 la pregătire și ne legăm din ce în ce mai mult. Apoi, ne do­rim să fim imbatabile acasă, să atragem și să păstrăm spectatorii în tribune la meciurile noastre. Sperăm ca și duminică să avem parte de susținere, deși ora (n.a. 11) nu e foarte bună. Lumea se odihnește sau merge la bise­rică, dar încetul cu încetul ne propunem să le oferim și noi motive să-și refacă puțin programul”.
Măcelaru – Preală, I. Longa, Covaci, Cozac – Dragoș, Nicodin, Haida, Gîb – Cociuba, A. Longa ar putea fi echipa cu care fetele noastre vor începe meciul de mâine dimineață, de la ora 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.