O grădiniță din Arad – transformată în centru de carantină pentru angajații DAS

0
659

O grădiniță din Arad a fost transformată în centru de carantină pentru asistenți sociali. Transformarea grădiniței în spațiu de izolare este justificată de faptul că în raza adăpostului pentru oamenii străzii nu există un alt imobil unde asistenții ar putea fi cazați. Recent au apărut în mediul online zvonuri care susțin că în clădire sunt cazați oamenii străzii, însă conducerea grădiniței ne asigură că nu este așa.

Primăria ne-a contactat, deoarece au avut nevoie de sălile noastre. Practic clădirea este a lor și nu ne-am putut opune. Doar două săli sunt ocupate de 11 asistenți sociali. Cei care ne-au contactat au ne-au spus că nu au altă opțiune deoarece nu există locuri de cazare în zonă. Primăria a promis că după ce o să elibereze clădirea se va face dezinfecție“, ne-a declarat, Eugenia Roșca administratorul grădiniței.

Motivația celor care au decis să folosească sălile grădiniței în acest fel este că ne aflăm în stare de urgență, iar după părăsirea incintei se va face dezinfecție. Pentru siguranța celor mici și liniștea părinților, cei din conducerea grădiniței spun că vor mai face o dezinsecție din banii proprii pe lângă cea pe care o va face primăria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.