O indiancă s-a pregătit alături de gimnastele arădene

0
384

Gimnastele de la CS Municipal Arad se pregătesc de startul oficial al sezonului intern. Alături de ele, s-a aflat timp de o săptămână şi o sportivă din Klagenfurt (Austria), de origine indiană, Shratha Shintre, sosită la Arad alături cei doi antrenori, mama sa şi Iosif Cojocariu – român plecat în Austria de 10 ani.
„S-a antrenat alături de noi, ea pregătind Naţionalele din Austria. I-a plăcut mult şi se va întoarce aici în aprilie, pentru un nou stagiu de pregătire. Ne gândim chiar la un schimb de experienţă cu cei din Austria”, ne-a declarat antrenorul secţiei de gimnastică artistică la CSM, Ciprian Hegyi.
Primăvara aduce Naţionale, la Arad!
Primul examen important al gimnastelor arădene e Cupa „Emilia Eberle”, competiţie ce se va desfăşura în oraşul nostru, în perioada 27-29 martie: „S-au înscris deja şapte cluburi din ţară, sperăm să avem o participare numeroasă. Va fi o repetiţie bună înaintea Naţionalelor de juniori III, nivel 1 şi 2 – 16-18 mai, de la Arad, competiţie găzduită de Polivalenta din oraşul nostru. Ne bucurăm să aducem acasă, după 30 de ani, o ediţie a Campionatelor Naţionale”, mai spune Hegyi. Altfel, cea mai bună gimnastă arădeană a momentului, Iulia Berar, se află în pregătire la lotul naţional, ea sperând să prindă Mondialele din toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.