O mașină în valoare de 15.000 de euro, căutată de autoritățile germane, găsită la PTF Nădlac II

0
356

Polițiștii de frontieră trebuie să coopereze mereu cu colegii lor de la alte departamente, chiar alte țări, pentru a putea depista orice ilegalitate, care se petrece în cadrul controlului de frontieră.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanapalota au descoperit un autoturism marca Volkswagen , în valoare de 15.000 Euro, căutat de autorităţile din Germania.

Ieri, în jurul orei 16:15, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanapalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 39 de ani, conducând o autoutilitară marca Renault, înmatriculată în Bulgaria. Acesta transporta pe platformă un autoturism marca Volkswagen, model Passat 3C, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele autoturismului tractat pe platforma. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Autoturismul, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.