O mireasă a mers la propria nuntă cu tramvaiul

0
365

O mireasă a ales să meargă la propria nuntă cu tramvaiul. Mirele a urmat-o îndeaproape dar, cu bicicleta. Când au văzut-o alături de ei, îmbrăcată în rochie de mireasă, călătorii s-au emoţionat până la lacrimi.

„Bună, să fie în ceas bun. Păi toată lumea merge cu maşina, dar ce, tramvaiul nu e bun?!”

Alice şi Raimond au decis că nunta lor va fi deosebită, aşa că mireasa a mers spre biserică cu un tramvai vechi. Când a urcat în vagon, călătorii au reacţionat.

„Nu e adevărat, super, super, aşa ceva nu am mai văzut, Doamne ajută să aveţi fericire şi sănătate”.

Surprinşi de prezenţa inedită a miresei în vechiul tramvai, călătorii din vagonul 6 au felicitat-o pe mireasă şi i-au urat cîte-n lună şi-n stele.

Pentru naturaleţea şi bucuria cu care a călătorit cu tramvaiul, la propria nuntă, mireasa i-a cucerit imediat pe toţi călătorii.

„Doamne ajută-vă, să fiţi fericiti, îmi place foarte mult, e drăguţă, se duce singură cu tramvaiul, nici nu vrea tramvai nou”.

Mirele, nerăbdător, şi-a luat bicicleta şi a pornit în căutarea şi recuperarea miresei. A ajuns-o din urmă, după cîteva staţii.

„Aveţi nevoie de un bărbat, de un soţ? Unde mergeţi? Aştept tramvaiul. Am vrut să facem şi noi ceva, ce ne caracterizează, pentru că toata viaţa am fost cu tramvaiul. Ei îi plac tramvaiele, mie bicicletele”, a spus mirele.

Însă pînă la biserică, mireasa a trebuit să mai meargă o staţie cu tramvaiul, spre disperarea mirelui, care se temea să nu-şi piardă soţia.

„Fuge mireasa, nu o lăsaţi să fugă! Uită-te la el, ce pedalează!”

Ajunşi la destinaţie, cei doi miri au mai avut de trecut un hop, aprobarea din partea tatălui miresei.

„A meritat să fug după tramvai, după ea. Merită, ne-a plăcut, lumea a rămas uimită”, a mai spus Raimond.

Bucuroşi de faptul că mireasa le-a făcut ziua mai frumoasă, unii dintre călători au decis să îi însoţească pe cei doi miri şi la nuntă.

„Am obţinut şi o invitaţie, noi vrem să îi însoţim. Ne-a plăcut de ei, nu vor avion, maşină, vor tramvai vechi”.

Cristian Cotuna

Puteţi vedea videoclipul aici: https://www.youtube.com/watch?v=m2SvTGVLmrc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.