Producătorii din județ și municipiu se pot promova din nou, în cadrul campaniei „Produs în Arad”. Organizatorii s-au hotărât să organizeze o nouă ediție a acestei acțiuni, având în vedere că cea anterioară a fost de succes. Campania îşi propune să promoveze şi să susţină comercia­- lizarea produselor realizate în judeţul nostru.
Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Arad organizează cea de-a doua ediţie a campaniei „Produs în Arad”, în perioada 29 iunie -1 iulie. „Ne dorim ca la această a doua ediţie să atragem mai mulţi producători. Am demonstrat şi la Târgul Economiei Arădene că judeţul şi municipiul nostru au capacitatea de a oferi produse arădene de o calitate şi un specific cum puţine alte zone se pot lăuda. Noi, cei din administraţie, avem datoria de a oferi condiţii ca aceste produse să fie cunoscute şi apreciate”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
„Produs în Arad” se va desfăşura în Parcul de la Pădurice. Pe toată perioada târgului, arădenii vor putea vedea prezentări de modă, spectacole şi parade ale portului popular, susţinute de ansambluri din judeţ, dar şi recitaluri ale elevilor Liceului de Arte „Sabin Drăgoi”.
Săptămâna aceasta, producătorii doritori să participe se mai pot înscrie la CJA.
(S.S.)

Recomandările redacției