O nouă clinică medicală, la Arad (P)

0
564

În 7 august 2017, se va deschide Policlinica As, cea mai nouă și complexă policlinică medicală din Arad. Această policlinică are deja un istoric în Arad fiind prezentă din anul 2013, pe strada Făt-Frumos.
Nevoia pentru servicii medicale de ca­litate a dus la construcția celei de-a doua locații, în fața stadionului UTA, pe Calea Aurel Vlaicu, la numărul 56.
Printre specialitățile Policlinicii AS se numără Medicina Internă, Ginecologie, Endocrinologie, Diabet Zaharat, Urologie, Psihiatrie, Neurologie, Pediatrie, Alergologie, ORL, Oftalmologie, Dermatologie, Cardiologie, Hematologie, Oncologie, Ortopedie, Chirurgie generală, Pneumologie, Boli de nutriție, Psihologie, Homeopatie, Medicina muncii, Dermato-cosmetică, Ima­- gistică, fișe auto și port armă.
Noua Policlinică As are și un laborator performant de analize medicale iar pentru numeroase specialități aceasta deține și un contract de colaborare cu Casa de Asigurări de Sănătate, ceea ce presupune consultații gratuite pentru pacienții care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie.
„Împreună cu echipa de medici care vor lucra în Policlinica As ne dorim să ducem mai departe misiunea noastră de a salva vieți și mai ales de a preveni diferite afecțiuni prin efectuarea consultațiilor periodice recomandate pacienților respon­sabili. Am ales să construim o echipă dedicată, formată din medici atât din Arad cât și din Timișoara, cu experiență în spitalele din România și în Statele Unite ale Americii sau alte țări vest-europene“, a declarat dr. Cătălin Albotă, managerul gene­ral al Policlinicii As.
Primii 20 de pacienți ai Policlinii As vor beneficia de un set de analize de laborator gratuit.
Programări se pot face la telefon 0357.803.333 și online la adresa www.policlinica-as.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.