O nouă colaborare de talie mondială pentru boxul arădean

0
1016

Boxul arădean a fost readus la viață în ultimii ani de către Ruben Stoia, însă puțini știu munca pe care acesta a depus-o pentru a aduce mari campioni în orașul nostru. Ultima colaborare de top a lui Ruben Stoia este cu pugilistul Mihai Nistor. Un nume de talie mondială, care pe vremea când boxa la amatori a reușit o victorie în fața marelui Anthony Joshua.

Se spune că atunci când îți dorești să îți atingi visurile e bine să te înconjori cu oameni care văd în tine potențialul și ambiția de a reuși. Oameni care sunt dispuși să depună efort pentru că simt că visul tău e și visul lor.

Pe Ruben Stoia îl știu de câțiva ani și de-a lungul timpului mi-a arătat că este mai mult decât un profesionist desăvârșit, este un prieten. Iar în momentul în care ne-am gândit să lucrăm, am simțit amândoi că este pasul firesc după atâta vreme.

Mă bucur să împărtășesc cu voi vestea că oficial am început colaborarea cu Boxing Club Ruben Stoia locul în care sportul, profesionalismul și ambiția se intersectează“, au fost cuvintele lui Nistor, postate pe Facebook.

Reamintim că Ruben Stoia colaborează în prezent cu unul dintre cei mai titrați kickboxeri din România, este vorba despre Campionul Mondial ISKA, Gabriel Bozan. Acesta va fi prezent în data de 31 iulie în fața Primăriei pentru a susține proiectul „Încurajare la Mișcare“, o altă inițiativă marca Ruben Stoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.