O nouă demonstrație de forță: Unirea Sântana – Victoria Felnac 5-0

0
119

Bulgărele se rostogolește și nimeni nu pare că-l poate opri, sau cel puțin nu în acest moment. Unirea Sântana trece printr-o formă deosebită, calcă totul în picioare și are destule argumente pentru a spera la victoria finală.
Trupa lui Dinu Donca se temea destul de mult de „blocul funcțional” marcă înregistrată Dan Cuedan, dar la Felnac acesta încă are fisuri, iar „uni­riștii” au știut să profite de ele. De fapt, până la apariția primei dintre ele a fost mai greu, după care totul a venit de la sine. O minge lungă nelovită la timpul ei, a ajuns la Popa, care l-a învins pentru prima oară pe Nichici: 1-0 (min. 34). Din acel moment, Sântana nu a mai forțat prea mult atacul, așteptând replica ofensivă a lui VI-FE. Obligat să atace, Dan Cuedan a trecut la sistemul cu doi atacanți, așa că jocul s-a deschis și au apărut și spațiile în jumătatea de teren a vizitatorilor. De ele au mai profitat în ultimele 20 de minute același C. Popa (autor al unui hattrick), Alin Ginghină și eternul Capătă.
„Parcursul din acest retur al adversarilor, pregătiți de un antrenor de Liga a 2-a, ne punea în gardă. Felnacul a pierdut greu la Cermei, știam că nu se va preda ușor nici la noi. Ne-am mobilizat, am avut meritul de a deschide scorul în prima repriză, după care am profitat de faptul că s-au descoperit în căutarea golului. I-am prins încă de patru ori pe contraatac, deși am spus mereu că un rezultat de 1-0 e la fel de prețios ca unul de 5-0. Oricum, demonstrăm că trecem prin momente bune, atmosfera e excelentă și luăm fiecare meci în parte. Și, ceea ce este mai important, nu ne facem iluzii ca să nu avem apoi deziluzii”, a precizat Dinu Donca.
Dan Cuedan a recunoscut superioritatea echipei adverse, cu mențiunea că: „Poate s-ar fi jucat altfel dacă nu făceam o greșeală la golul de 1-0. Odată cu trecerea timpului, a trebuit să riscăm, am și schimbat sistemul, asumându-ne faptul că vom rămâne des­coperiți. Știam exact unde venim, la ce ne expunem, dar la un moment dat am dorit să ne eva­luăm. Am realizat că mai avem destule minusuri, adică mult de muncit. Până una alta, ne pro­punem să facem punctele ce ne mențină în Liga a IV-a, iar de la anul mai vedem”.
Formații:
Sânatana: Dulhaz – Topac, Paven, Brozbic, Lanțoș – Vuin, Martin (73 Al. Ginghină), Josan (65 Varga) – Cl. Popa (86 L. Ginghină), Capătă (86 V. Stanciu), Cos. Popa.
Felnac: Nichici – Nichituț, Rotar, Istin, Sabău (82 L. Stanciu) – Vidac, – Stan (78 Mărușteri), Gîdea, Maxim, Roșuț (67 Felnacichi) – Băd.
Arbitri: Dorinel Herţeg – Filip Cârmaci, Flavius Dreghici. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Vasile Rad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.