O nouă ediţie a proiectului „Vino să citim împreună!”

0
474

citim

Copiilor le place lectura, fapt demonstrat prin interesul arătat la ultima ediţie a proiectului „Vino să citim împreună”, derulat de Asociaţia Arad Capital Culturală Europeană 2021.

Astfel, la cea mai recentă ediție a proiectului s-a citit din „Lafcadio, leul care nu s-a lăsat păgubaș” de Shel Silverstein, apărut în românește la editura Arthur.

„Volumul mi-a fost recomandat cu multă căldură și cu entuziasm de doi participanți fideli: Irina și Rareș Ivașcu. M-am bucurat să văd că invitații mei sunt atât de implicați și că sunt cititori pasionați de asemenea. Înseamnă că demersul meu și-a atins scopul” a declarat Cristina Lazurca, inițiatoarea proiectului „Vino să citim împreună!”

La cea mai recentă ediție au participat în jur de 20 de copii, care au fost implicați și într-un concurs de desene.

Marele premiu al concursului, constând în cartea din care s-a citit i-a fost acordat Mariei Bodrogeanu. Cea care a jurizat desenele a fost Mihaela Livia Popa, care a apreciat efortul tuturor participanților, acordând mai multe categorii de premii.

Proiectul „Vino să citim împreună!” a fost inițiat la sfârșitul anului trecut de Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021.

Principalul partener este Librăria Scienta.

„Vino să citim împreună!” are ca scop atragerea copiilor spre o lectură adecvată vârstei și preocupărilor lor, dar și promovarea lecturii ca cel mai accesibil mod de a petrece timpul liber pentru copii și părinți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.