Parma își aduce la disperare suporterii. De fiecare dată când reușește un rezultat pozitiv sau un joc consistent, speranțele fanilor „cruciați“ sunt risipite imediat în etapa care urmează. S-a întâmplat la fel și ieri când echipa lui Dennis Man a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Reggina. Parma a deschis scorul în minutul 20 prin Brunetta, a avut mari ocazii de a majora diferența însă s-a trezit egalată după pauză prin autogolul lui Cobbaut. Gazdele au continuat să atace și să rateze, au acuzat și un penalty neacordat dar tabela a rămas neschimbată.

Dennis Man a fost din nou integralist în poziția de jucător de bandă stângă, a arat flancul echipei sale, a fost competent în defensivă și periculos în atac. Putea avea șansa de a face 2-0 dacă vârful Simy n-ar fi fost egoist și i-ar fi pasat într-un moment în care arădeanul se afla în poziție ideală de gol (foto). În finalul meciului, putea să își treacă în cont un assist dar pasa sa inteligentă, venită la capătul unei acțiuni impetuoase în banda stângă, n-a fost fructificată de Vasquez care liber în mijlocul careului a tras peste poartă.

Site-ul parmalive.com l-a notat cu 6,5 pe internaționalul român (cea mai mare notă alături de Juric și marcatorul golului, Brunetta) remarcând că „Man este o victorie personală a lui Iacchini deși din păcate în planul rezultatelor nu-și arată efectul. Românul a fost din nou consistent, a arătat calitate și și-a alimentat constant colegii cu mingi interesante pe care aceștia n-au fost în stare să le exploateze.“

Următorul meci al Parmei va fi tot pe teren propriu, vineri seara de la 21.30, împotriva celor de la Cittadella, echipă aflată pe locul 8, ultimul care duce în play-off-ul de promovare în Serie A.

Recomandările redacției