Atenție mare la mesajele pe care le primiți. O nouă înșelătorie circulă pe diferite aplicații de mesagerie online în România, fapt pentru care reprezentanți ai Poliției Române au transmis un avertisment.

Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției Române, este vorba despre mesaje primite pe diferite aplicații de mesagerie online, prin care victimelor li se oferă posibilitatea de a obține niște bani, însă, înainte de a-i primi, ei trebuie să facă niște plăți.

,,Nu vă lăsați păcăliți prin această înșelătorie, care circulă prin diverse metode de mesagerie online, folosindu-se mai multe scenarii.”, începe mesajul transmis de Poliția Română, care detaliază modul în care acționează: ”Varianta de față este această „bătrânică”, care are de oferit o avere. Mâine, poate apare un bărbat din Orientul Mijlociu, care deține o avere colosală și ce să vezi, cât ai clipi, te face om! 
Tot ce trebuie să faci, și aici trebuie să vă dea și vouă cu virgulă: Doar să trimiți înainte niște bani… 
Banii nu cad din cer! Doar în filme!
Blocați numărul de la care ați primit solicitarea de a trimite diverse sume de bani, în schimbul promisiunilor de îmbogățire și sesizați Poliția!”, se arată în mesajul respectiv. 

Recomandările redacției