Povești emoționante. Comedii savuroase. Istorii provocatoare. Pe scurt: a treia săptămână a proiectului „Luna plină de teatru”, ediția 2018, de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. Adevăratul maraton teatral debutează marți, 23 ianuarie, când, de la ora 19.00, Sala Mare găzduiește spectacolul „Vârful aisbergului” semnat regizoral de Theodor Cristian Popescu. Vorbim despre o montare care îi aduce pe aceeși scenă pe: Dorina Darie Peter, Bogdan Costea, Ioan Peter, Cecilia Lucanu Donat, Ștefan Statnic și Călin Stanciu.
Joi, 25 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Studio, este vremea pentru unul dintre cele mai longevive și îndrăgite spectacole ale teatrului arădean să își (re)încânte publicul. „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, le aduce de această dată pe scenă spunând inspirate istorii provocatoare, incomode și pline de umor pe:  Adriana Ghiniță, Dorina Darie Peter și Liliana Balica.
Dacă e sâmbătă, e din nou spectacol la Teatrul Clasic. Și nu oricum, ci în porție dublă. Căci două sunt reprezentațiile găzduite de cele două săli ale TCISA: de la ora 17:00 – „Complexitatea apartenenței” de Falk Richter, în regia lui Radu Nica (în Sala Studio) și „Exit” de Arpad Schilling si Annamaria Lang, de la ora 19.00, în Sala Mare.
Tot spectatorilor de cursă lungă le este destinat și programul zilei de duminică. În 28 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Mare – actorii Zoltan Lovas, Alex Mărgineanu, Călin Stanciu, Amalia Huțan și Iulia Pop vă invită la o oră și un pic de umor de-adevăratelea în „Geniul crimei”. Două ore mai târziu, de la ora 19.00, în Sala Studio, e vremea poveștilor orașului să prindă viață în spectacolul „Orașul nostru” – un proiect semnat Cristian Ban.
(G.C.)

Recomandările redacției