O nouă unitate pentru tratarea bolnavilor de SARS-CoV-2 a fost preluată de Județean

0
496

După cum au menționat autoritățile de curând, pe lângă spitalul TBC destinat pacienților bolnavi de SARS-CoV-2 și Spital Municipal – a fost nevoie să găsească un alt spațiu pentru internarea bolnavilor. Și asta pentru că, numărul cazurilor a crescut în ultimile două zile mult.

Așadar, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a preluat SC ProMagistica SRL de pe Strada Andrei Șaguna. De săptămâna aceasta, aici se vor interna pacienți diagnosticați cu virusul Covid-19. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Consiliului Județean care administrează spitalul și secțiile aferente.

De asemenea, potrivit reprezentanților Grupului de Suport pentru Spitalul Județean Arad (celula de criză), pacienții suspecți de COVID-19, pentru care urmează să se facă testarea ori rezultatele testării n-au ajuns încă, vor fi internați pe secția de Infecțioase de pe Ș.Cicio Pop. Aici, din informațiile noastre s-au făcut igienizări. Astfel autoritățile vor să departajeze bolnavii diagnosticați, de cei suspecți, pentru a minimiza riscul contaminării.

De reamintit că, la EXPO Arad este amenajat un spital de campanie, de suport COVID, ce ar urma să fie gata zilele aceste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.