O nouă variantă a anchetatorilor: atentatul ar fi fost manopera unui „lup singuratic“

0
110997

Anchetatorii care se ocupă de atentatul cu bombă de sâmbătă din Arad, în urma căruia afaceristul Ioan Crișan a murit în urma exploziei mașinii pe care o conducea, iau în calcul și posibilitatea ca totul să fi fost pus la cale de un ‘lup singuratic’, conform stiripesurse.ro.

Una dintre pistele pe care polițiștii și criminaliștii le urmăresc în anchetă este aceea că atacul a fost dat de un personaj care acționa singur. Și asta pentru că totul a fost făcut pe ascuns, fără ca individul, care, în limbajul criminalilor, a dus la îndeplinire un ‘contract’, să dea nimic de bănuit.

Și asta pentru că, într-un oraș așa cum e Aradul, spun specialiștii, ar fi fost greu să pui ceva la cale fără să nu se știe. Sursele noastre spun că e posibil ca atacatorul să fi venit din altă parte și, cu chipul acoperit de mască, chiar dacă purtarea acesteia nu mai e obligatorie, să fi acționat fără a putea fi deconspirat, mai scrie stiripesurse.ro. 

Anchetatorii cred că cel care a montat dispozitivul exploziv a venit cu acesta gata asamblat, iar componentele nu au fost cumpărate din orașul în care a avut loc tragedia. Specialiștii care studiază rămășitele bombei vor da indicii cu privire la elementele folosite, iar, mai apoi, polițiștii vor verifica magazinele în care aceste obiecte se vând.

După toate probleme adunate de până acum, totul pare să ducă la ideea unui ‘lup singuratic’, care nu a făcut altceva decât să execute ordinele unuia sau unui grup care a vrut eliminarea afaceristului din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.