O nouă variantă în atentatul lui Ioan Crișan, care aruncă cazul în sfera pasiunii amoroase

0
793

Dcnews a publicat o serie de fotografii în care apare presupusa amantă a omului de afaceri, alături de un bărbat în bluză albastră, foarte aproape de locul crimei. Cea despre care se spune că ar fi fost amanta lui Ioan Crișan ar fi urmărit toată explozia de pe o bancă, conform dcnews.ro. Ea ar fi fost însoțită, conform imaginilor, de un bărbat îmbrăcat cu o bluză albastră, bărbat care a fost văzut în mai multe momente la fața locului, aproape de anchetatori. 

Femeia care lucra alături de omul de afaceri Ioan Crișan, despre care se spune că ar fi fost amanta lui, ar fi stat pe o bancă și ar fi urmărit totul. Afaceristul în vârstă de 66 de ani a murit sâmbătă dimineață, după ce mașina sa, un bolid de lux, a explodat. Se pare că ar fi fost 18 explozii repetate, iar bomba ar fi fost pusă în mașină, sub scaunul șoferului. Mașina lui Ioan Crișan se pare că era pe numele surorii amantei sale. 

Amanta lui Ioan Crișan a urmărit scenele de pe o bancă

În mașina lui Ioan Crișan au fost găsite două urme de ADN, unul al victimei, altul al unei persoane care nu apare în baza de date din România. Imaginile transmise de Antena 3, din dimineața zilei de sâmbătă, de la locul exploziei, ar arăta-o pe femeia ce i-a fost alături lui Ioan Crișan și-n afaceri și, se pare, și-n viața personală. Ea stă pe bancă și se uită la ce se întâmplă. Ar fi însoțită de bărbatul în bluză albastră care pare că urmărește întreaga anchetă de la fața locului. El apare în mai multe momente, stând în apropierea anchetatorilor, astfel încât să poată auzi și informații. 

Cum a aflat amanta? 

Profilerul FBI Mihaela Brooks spune că ”ADN-ul care există pe bombă poate să fie și a celui care a fabricat bomba, dar și al celui care a plasat-o sub scaun. Acum, având ADN-ul de pe bombă, eu aș lua și ADN-ul celor care urmăreau ancheta de la fața locului ca să afle informații. Ca măsură pentru a elimina anumiți oameni din anchetă. Cât despre amanta d-lui Crișan, prima mea întrebare este cum a aflat?”. Mai mult, profilerul, întrebată la cine s-ar duce pentru a afla mai multe despre Ioan Crișan, a răspuns ferm: ”La amantă”, ea fiind și contabila, știind și problemele economice ale firmelor. Mai mult, Mihaela Brooks vede cel mult doi complici la fața locului asasinatului. Aceasta subliniază că se poate verifica când a vorbit ultima dată Ioan Crișan cu amanta, dar și cu soția și ridică un mare semn de întrebare: ”De ce prietenul lui Ioan Crișan a sunat amanta și nu soția? Și unde e prietenul, după explozie?”. 

”Ca posibil informator, felul în care a fost omorât e prea mult. Aș merge pe altă variantă” a mai spus profilerul, la Antena 3.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.