O nouă victorie pe terenul de tenis pentru Simona Halep

0
244

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis cu succes. Ea a jucat într-un meci demonstrativ alături de Horia Tecău, la Turneul Winners Cup din Cluj. Cei doi au învins cu scorul de 6-3, 6-4 cuplul format din Marius Copil – Gabriela Ruse. Datorită victoriei contra Irinei Begu, Gabriela Ruse și-a câștigat dreptul de a juca în această partidă. Simona Halep și Horia Tecău urmează să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2021 în proba de dublu mixt, iar aceasta partidă a fost un antrenament foarte bun pentru aceștia.
„E o plăcere să vin la Cluj, astăzi a fost o zi frumoasă. A fost o plăcere să intru pe teren după o perioadă foarte, foarte dificilă pentru toată lumea. Am încercat să iau pozitivul din această perioadă, m-am odihnit foarte bine acasă, am stat şi am trăit o viaţă normală. A fost o plăcere să fiu pe teren cu colegii mei“, a spus Simona Halep după meciul demonstrativ.
Simona nu a uitat de experiența avută în urmă cu un an când 9.000 de fani s-au aflat în tribune la turneul de la Cluj: „Cu siguranţă voi participa şi anul viitor. (Anul trecut) a fost un moment deosebit, o seară minunată, mai ales cu tot ce a ţinut de acest eveniment. Eu nu plâng prea des pe teren, dar mi s-a întâmplat, toate emoţiile pe care le-am trăit au fost profunde. A fost deosebit şi vă mulţumesc. Sper să uităm ce a fost şi să revenim pe teren şi să organizăm din nou acel eveniment pentru că sunt sigur că va fi special“, a mai spus Simona Halep
Rüben Onișor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.