O nouă zi, altă familie din Sălaj găsită campând pe spațiul public din Arad

1
1727

Nu se știe motivul real, dar este evident faptul că tot mai mulți aleg să vină la Arad pentru a se stabili. Acest lucru nu îl fac oricum, ci se adună mai mulți membri ai familiei, vin cu mai multe autoturisme și se așează undeva, pe spațiul public. De curând a fost vorba despre o „avalanșă” de persoane venite din Sălaj și care s-au stabilit în mai multe locuri de pe raza municipiului. Aceștia au fost un deranj pentru trecători, dar și pentru restul arădenilor care nu înțelegeau care este ocazia specială ce le permite musafirilor nepoftiți să se campeze acolo unde vor ei. Oamenii legii au fost sesizați de mai multe ori și ei au mers la locurile în care se presupuneau că există acest gen de persoane pentru a le ruga să se îndepărteze de pe spațiul public din Arad.
O nouă tentativă de a campa ilegal pe domeniul public al municipiului a fost zădărnicită de către poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică şi Circulaţie 1 astăzi, la orele prânzului. Din nou, în urma unei sesizări transmise Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad de către o persoană din Arad, echipajele operative cu atribuţii de ordine publică au procedat la dislocarea unei caravane de autovehicule, după cum eram deja obișnuiți, înmatriculate tot în judeţul Sălaj. Aceștia au fost găsiți în apropierea podului CFR situat între cartierele Micălaca și Subcetate, stând liniștiți pe iarbă, copii și adulți, toți simțindu-se ca și cum ar fi fost acasă. Aceștia au fost totuși obligați să plece, dar acest lucru nu înseamnă că au fost ultimii de acest gen sau că nu vor mai urma și alte episoade asemănătoare.

1 COMENTARIU

  1. Daca nu comit nimic grav,de ce n-ar sta la ,iarba verde’? Chiar asa spalati pe creier am ajuns ca „vrem” sa vedem oamenii aliniati dupa propriile conceptii? Cam prea multe ne deranjeaza.Si cele amintite sunt fenomene benigne.Cum de nu prea se gasesc cetateni care sa ,ia in dramba’ pe cei care au falimentat tara? Ia trimiteti Politia Locala sa ceara explicatii concrete despre licitatii,venituri ilicite,etc.Veti spunea ca nu-i treaba lor.Rectific: este treaba tuturor a caror existenta a fost marcata dramatic de malversatiuni.Curtea Constitutionala ar trebui sa fie Forul Suprem al Natiunii.Nu exclusiv al Statului.Cele doua notiuni nu sunt similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.