Update2 : „Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că: Astăzi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 14:50, un bărbat de 44 de ani, din județul Brașov, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, pe D.N. 7, sensul de mers Deva -Arad, pe raza localității Vladimirescu, și nu a acordat prioritate unei femei de 71 de ani, angajată în traversarea regulamentară a trecerii de pietoni (marcată și semnalizată cu indicator rutier) din apropierea Bisericii Ortodoxe.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului.
În cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Arad. 

Update1: Femeia a fost transportată la spital și, din fericire, aceasta nu a fost accidentată atât de grav încât să îi fie pusă viața în pericol. Cu toate acestea, ea a suferit mai multe traumatisme ușoare în urma impactului. 

Update: Incidentul a avut loc undeva în jurul orei 15.30 și martorii au povestit cum că ar fi vorba despre o femeie în vârstă care a fost lovită de un TIR. Pentru moment informațiile nu sunt încă oficiale, accidentul fiind în continuare sub semnul întrebării. 

Traficul s-a îngreunat din nou în Vladimirescu și din primele informații pe care le-am aflat de la participanții la trafic, aceștia credeau că este vorba despre un accident între două autoturisme. Incidentul a avut loc pe trecerea de pietoni,  din nou, pe Drumul Național 7, vis-a-vis de Biserica Ortodoxă din Vladimirescu

Cu toate acestea, polițiștii au declarat faptul că este vorba de fapt de un pieton care a fost accidentat de un autoturism. Deocamdată nu se știu mai multe informații, dar traficul este blocat pe o porțiune destul de mare de drum. 

Revenim cu mai multe detalii! 

Recomandările redacției