O pacientă de 87 de ani din Arad, vindecată de coronavirus

0
396

La Arad există deja două cazuri ușor inedite. Din fericire pentru două femei aflate la o vârstă destul de înaintată, acestea au reușit să învingă boala și virusul. Acestea au demonstrat faptul că noul coronavirus poate să fie tratat chiar și atunci când persoanele se află într-o categorie de vârstă care este considerată ca fiind cel mai tare afectată. 

Așadar, o pacientă de 87 de ani a fost vindecată de COVID-19 la Arad. Săptămâna trecută a fost anunțată externarea unei paciente de 82 de ani vindecată de virusul COVID-19 și iată că astăzi putem spune că o altă pacientă de vârstă apropiată, mai exact în vârstă de 87 de ani tot din Arad, a fost externată și vindecată de COVID-19. Acesteia i s-au făcut de asemenea testele II și III, la o distanță de 24 de ore unul de celălalt și, pentru că ambele au ieșit negative, femeia a putut pleca acasă la familia ei.

„Cele două paciente ne demonstrează că ne putem vindeca de COVID-19 indiferent de vârstă. Le dorim multă sănătate și sperăm ca în perioada următoare să avem cât mai mulți pacienți vindecați”, a fost mesajul reprezentanților spitalului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.