ascunsaPolitiştii de frontieră au descoperit o femeie care a încercat să iasă ilegal din ţară ascunsă în cabina unui  automarfar. Aceasta spera să poată trece frontiera neobservată, dar a fost descoperită în timpul controlului. A fost dată jos şi luată la întrebări. „La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat cetăţeanul român Ionel N. de 44 de ani, din judeţul Mehedinţi, care conducea un automarfar marca MAN înmatriculat în România care transporta în compartimentul de marfă 50 de articole teh­nice din cauciuc şi avea ca destinaţie Anglia. La controlul de frontieră efectuat, a fost descoperită şi reţinută o persoană de sex feminin ascunsă în cabina ansamblului de vehicule”, a precizat comisar şef de poliţie Iancu Daniel, purtător de cuvânt al STPF Arad.
Poliţiştii de frontieră au făcut verificări şi în urma cercetărilor au aflat că este vorba despre o femeie de origine palestiniană în vârstă de 35 de ani.
Pe numele femeii din Palestina, poli­ţiştii de frontieră au întocmit o lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar cetăţeanului român actele premer­gătoare începerii urmăririi penale sub aspec­tul săvârşirii infracţiunii de trafic de mi­granţi,  urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Recomandările redacției