parcareÎn localitatea Nădab, o parcare s-a surpat peste noapte, lăsând o maşină să atârne în balans peste o groapă de doi metri. Parcarea a fost amenajată vara trecută, dar totuşi a cedat sub greutatea maşinii.
Proprietarul maşinii a fost căutat de poliţie în dimineaţa următoare, şi a fost informat că trebuie să se pre­zinte la primărie cu buletinul şi actele maşinii, în caz contrar, riscă să i se ridice permisul de conducere. „Dis-de-dimineață un polițist a bătut la ușa casei și l-a rugat pe fiul meu să se prezinte la primărie cu actele mașinii și cu permisul, avertizându-ne că ar putea rămâne fără permis”, a declarat mama şo­ferului.
Maşina a fost avariată în urma prăbuşirii terenului. Autorităţile au sfătuit tânărul să ridice maşina cât mai repede. „Am cerut o mașină mare, o macara, cu ajutorul căreia să o scot de acolo fără să o rup mai tare. Oricum deja era distrusă parțial. Mi s-a răspuns să mă descurc singur, că autoritățile nu au cu ce să mă ajute”, a declarat tânărul.
Şoferul a fost nevoit să mute maşina. Poliţiştii și autorităţile nu au avut probe care să demonstreze că într-adevăr parcarea s-a surpat. Astfel, tânărul a trebuit să acţioneze singur. Administraţia oraşului Chişineu-Criş nu s-a implicat în a rezolva situaţia. Autorităţile încă cercetează cazul.
Claudia Gavra

Recomandările redacției