accidentUn autoturism a fost lovit de tren, în timp ce se îndrepta spre Sebiş, din direcţia Bârsa, ieri dimineaţa, pe drumul judeţean Arad – Moneasa, la trecerea de nivel cu calea ferată la intrarea în Sebiş. În autoturism, se aflau patru persoane.
Cele două persoane aflate pe bancheta din spate a autovehiculului au fost lovite puternic, tatăl şoferului a murit pe loc, şi fetiţa de opt ani, a fost accidentată grav.
„Un autoturism Opel, care circula pe direcţia Bârsa-Sebiş, a fost lovit de către Trenul Interregio care circula pe aceeaşi rută. În urma impactului, un bărbat de 69 de ani, aflat pe bancheta din spate a autoturismului a decedat, şi o fetiţă de 8 ani, tot pe bancheta din spate, a fost accidentată grav, fiind transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul din Timişoara”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Circulaţia pe calea ferată s-a reluat, fiind întreruptă timp de o jumătate de oră, până când autoturismul a fost mutat de pe calea ferată, în prăpastia de lângă. Politiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului.
Şoferul şi persoana de pe locul din faţă-dreapta au ieşit din maşină şi au discutat cu poliţiştii, nefiind grav accidentaţi. Aceştia au suferit leziuni uşoare, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad, pentru investigaţii. Poliţiştii vor primi informaţii despre leziunile suferite de cei doi, în urma investigaţiilor. Fetiţa celui care se afla la volan, în vârstă de numai nouă ani, a fost rănită grav, fiind transportată în comă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Conform martorilor, maşina se deplasa spre Moneasa, de la Bârsa spre Sebiş, iar şoferul nu a observat trenul care se apropia. Familia aflată în maşină era din Covăsânţ.
Claudia Gavra

Recomandările redacției