UPDATE Se speculează faptul că ar putea fi vorba despre o sinucidere. Bărbatul care este bănuit, pe numele său Mihai Gărdurariu, în vârstă de 64 de ani ar fi lăsat și un bilet de adio prin care explica gestul necugetat. Mașina sa a fost observată de un echipaj al Poliției Locale care s-a deplasat la fața locului și au realizat că nu este vorba doar de niște flăcări, ci de un corp uman aflat pe scaunul șoferului. Presupusul gest este încă sub anchetă, date sigure nefiindu-ne momentan comunicate.

Pompierii Orașului Pecica au avut parte de o solicitare în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11.00, care se referea la un incendiu. Din primele informații primite de aceștia era vorba despre o mașină în flăcări. Autoturismul a fost văzut în apropierea orașului, aproape de drumul ce duce spre Turnu. Din nefericire, incendiul a fost observat foarte târziu, iar la momentul în care a ajuns echipajul de stingere a incendiilor, aceștia au văzut un autoturism făcut scrum de flăcări.

La fata locului s-au deplasat pompierii orașului cu o autospecia cu apă și spumă, două echipaje de poliție și un echipaj de la criminalistică. Motivul pentru care au venit și cei de la criminalistică a fost deoarece în interiorul autoturismului, pompierii au găsit un cadavru carbonizat în totalitate.

Autoritățile nu au putut să își dea seama dacă este vorba despre o femeie sau un bărbat, cadavrul fiind ars într-o proporție mult prea mare. Identitatea celui care a decedat în incendiu și cum s-a ajuns în acest punct este momentan necunoscută.

Sursă foto: Pompierii Orașului Pecica 

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției