Update4: Victima, bărbat, 57 ani a fost scos după 8 ore de intervenție în viață și predat echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă pentru a fi transportat la UPU Arad.

Update3: După ce aproape au ajuns la finalul misiunii, o bucată de pământ a căzut din nou și misiunea a continuat pentru că bărbatul a fost din nou acoperit în pământ în partea picioarelor.

Update2: Până la ora 18:30 victima a fost scoasă din pământ până la nivelul coapselor și se continuă săpăturile.

Update: Misiunea începută în jurul orei 16:00 continuă. Victima a fost scoasă până la nivelul pieptului, săpăturile fiind făcute doar manual.

O persoană a fost prinsă sub pământ în urmă cu foarte puțin timp. Din fericire, aceasta a fost identificată foarte repede ca fiind prinsă în canalul adânc de aproximativ 4m adâncime și 60cm lățime.
Toate acestea s-au petrecut în comuna Gurahonț, strada Horia, la aproximativ 3 m în pământ.
La locul de față s-au deplasat două autospeciale de stingere, un APIC, un ofițer alături de șapte subofițeri, o echipă SMURD și o echipă a Serviciului de Ambulanță Arad. În sprijin a mai venit și containerul multirisc al Detașamentului Arad cu trei subofițeri.

În doar câteva minute, persoanei în cauză i-a fost descoperit capul si i-a fost pusă o mască al aparatului respirator al pompierilor, acesta fiind conștient în momentul în care l-au găsit.

Recomandările redacției