Update 3: Victima este un bărbat 40 de ani. El a fost lovit în zona umărului, spatelui și capului de un cablu care s-a rupt de la un utilaj.

Prezintă leziuni multiple, dar a fost stabilizat de către echipajul SAJ Sebis și de către paramedicii de la Sectia Sebiș. În acest moment (ora 21:30), bărbatul este coborât spre echipajul de SMURD Tim a Detașamentului de Pompieri Arad care a mers în sprijin și așteaptă la baza dealului.

Update 2: După aproximativ două ore de chin, într-un final, în jurul orei 20:45, o echipă formată din Salvamont – Salvaspeo, pompieri și cei de la Serviciul de Ambulanță Județean au ajuns la victimă . Bărbatul este în viața, dar se află în stare grava. I s-au acordat imediat îngrijirile medicale de care a avut nevoie, ca mai apoi să înceapă pregătirile pentru coborâre. Până la ambulanță, acesta va fi coborât, dacă este posibil, pe targa specială de la Salvamont Salvaspeo.

Update: Ora 19:30 a venit cu noi vești venite din partea pompierilor. Se pare că echipajele de intervenție a Detașamentului Sebiș împreună cu Serviciul de Ambulanță Județean Sebiș au ajuns până la locul în care drumul devine inaccesibil.

Au fost luate mijloacele de prim ajutor din autospeciale, targa și drumul va continua pe jos. Aceștia vor avea de urcat aproximativ 3-4 km. Cât despre modul în care bărbatul s-a accidentat, momentan informațiile suntprivind puține și confuze. Până atunci însă se știe faptul că bărbatul a fost găsit de un alt muncitor din zonă .

În urmă cu foarte puțin timp, în jurul orei 18:50, pompierii au fost solicitați pentru a interveni într-o misiune de salvare.
Din primele informații, ei au mers în căutarea unei persoane care este inconștientă în pădure. Din cele cunoscute, se pare că există șanse foarte mari ca persoana în cauză să fie accidentată, mai exact, tăiată cu drujba.
Din nefericirea, drumul care trebuie parcurs de pompieri este unul fără acces, undeva în apropiere de Ignești.
În misiune au plecat mai multe echipaje: Detașamentului Sebiș, echipa Salvaspeo, SMURD Arad și Serviciul de Ambulanță Județean Sebiș.

Recomandările redacției