A nca Bucur, instructor de aerobic, în vârstă de 32 de ani, a câştigat pentru a şasea oară titlul de Miss Fitnes Univers, competiţie desfăşurată în SUA, Miami, weekendul trecut. Victoria româncei este cu atât mai lăudabilă cu cât sportiva a născut în urmă cu nouă luni, scrie Click.
„A fost cea mai frumoasă, grea, inte­resantă, emoționantă și inspirațională provocare pentru mine! Acest trofeu îmi confirmă că poți să faci orice îți dorești, atâta timp cât există implicare, disciplină, ambiție, multă multă munca, și pasiune”, a scris Anca Bucur pe Facebook după eveniment.
Ea a concurat la categoria Fitness Pro Division – o divizie recunoscută pentru nivelul ridicat de dificultate în cadrul careia se califică doar atletele care au câştigat anterior competiţii importante în Europa, America, Asia şi Australia. Competiţia a constat în trei probe: exerciţiul de fitness (45% din nota finală), proba costumului de baie (45%) şi interviul (10%).
Campioana la fitness a început să ia lecții de balet de la trei ani, apoi a făcut performanță în gimnastica aerobică. În prezent este antrenoare la o sală cunoscută din Capitală. Ea este căsătorită de aproape cinci ani cu Dragoş Ionescu, şi el sportiv de performanţă. Soţul Ancăi este hocheist.

Recomandările redacției