O săptămână de teatru în aer liber

0
638

Bucurați-vă de teatru,în siguranță, în aer liber! acesta este îndemnul pe care artiștii arădeni îl adresează publicului și în această săptămână. Bucuriile teatrale, cinci la număr, se adresează deopotrivă publicului adult și copiilor. Iată care sunt spectacolele pe care vi le propun, în aceste zile, actorii Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad și cei ai Trupei Marionete.

Miercuri, 22 iulie, ora 20,00 la Grădina de Vară a Cinematografului Arta, va avea loc spectacolul ,,Ai mei erau super!” un scenariu colectiv bazat pe întâmplări reale ale actorilor trupei în regia lui Cristian Ban. Ziua de joi, 23 iulie, ora 20,00 în Cartier Alfa, Str. Tunarilor, bloc 30 în curtea interioară în cadrul proiectului ,,Teatru la fereastră” vor fi prezentate exerciții de improvizație teatrală și cabaret cu actorii Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” și ai Trupei Marionete. Iar vineri, 24 iulie, ora 20,00 tot în Cartier Alfa, va avea loc spectacolul ,,Giulia , Singură acasă” o adaptare după Dario Fo și Franca Rame, One woman show cu Angela Petrean Varjasi în regia Lianei Didilescu.

În 25 iulie, ora 11,00 la Teatrul de Vară al CCJ, str.George Barițiu, nr.16 cu ,,Jocuri magice”având în distribuție pe Nuți Dorobanțu, Izabela Moș, Mircea Moș în regia lui Titus Jucov. Săptămâna se va încheia duminică, 26 iulie, ora 11,00 în curtea Sălii Marionete, str. Episcopiei nr. 15 cu spectacolul ,,Capra cu trei iezi” cu actorii Nuți Dorobanțu, Izabela Moș, Sorin Dorobanțu în regie colectivă.   

Corina Henegar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.