O serie de manifestări vor fi desfășurate de IPJ Arad, cu ocazia Zilei Poliției Române

0
180

Cu ocazia Zilei Poliței Române, 25 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Arad va organiza o serie de manifestări menite să marcheze însemnătatea acestei zile.

Astfel, în sala festivă a inspectoratului va avea loc premierea câștigătorilor competițiilor sportive la fotbal, tenis de masă, șah, organizate de către IPJ Arad și Asociația Sportivă Arpolis.

De la orele 10.00, pe platoul din Piața Avram Iancu, polițiștii vor prezenta arădenilor autolaboratorul criminalistic mobil, destinat cercetării la fața locului, cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate și echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracțional. Polițiștii vor explica celor interesați modul în care laboratorul mobil le permite descoperirea și ridicarea urmelor și realizarea de portrete robot. Vor fi expuse autoturismele din dotarea IPJ Arad și evident vor fi prezenți și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

De la orele 13.00, în aceeași locație, partenerii de nădejde ai polițiștilor vor avea și ei un moment special, fiind organizată o demonstrație susținută cu câinii campioni ai Școlii de dresaj a lui Adrian Nicolăiță iar mascații vor prezenta procedee de autoapărare și imobilizare a unor persoane care atacă cu arme de foc, obiecte întepătoare și contondente. De asemenea, în aceeași locație, polițiștii de proximitate vor oferi pliante cu sfaturi preventive și consiliere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.