accid Un grav accident de circulaţie soldat cu moartea unei femei şi rănirea uşoară a altor două persoane s-a petrecut, ieri dimineaţă, în jurul orei 6,20, pe DN 7, pe raza localităţii Ilteu.
Comisarul Camelia Tuduce, din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, face precizarea că, „din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că P.N., de 38 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism marca VW Passat, din directia Deva către Arad, cu intenţia de a părăsi ţara pentru a ajunge în Germania, din cauza oboselii, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă şi a intrat  într-un un cap de pod”.
Impactul puternic a dus la imobilizarea în maşină a două femei, pasagere în autoturism, pentru descarcerea lor fiind solicitat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad. „Am procedat, în jurul orei 6,30, la scoaterea femeilor din maşină. La acţiune au participat SMURD Birchiş şi o Ambulanţă de la Săvârşin. Ce pot să vă informez este faptul că femeile au fost scoase în viaţă dintre fiare. De asemenea, ţinând cont că starea uneia dintre victime a fost mai gravă, în întâmpinarea salvării de la Săvârşin a venit un echipaj SMURD de la Arad”, ne declară George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.
Dr. Roberto Schill, directorul Serviciului de Ambulanţă Arad, ne-a declarat că, „din păcate, rănile suferite de una dintre victime au fost incompatibile cu viaţa, femeia aflată pe bancheta din spate a autoturismului, în vârstă de 58 de ani, murind chiar la locul accidentului, cu tot efortul depus de medici”.
În acest moment, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor aspectelor legate de acest accident mortal de circulaţie. (D.D.)

Recomandările redacției