luceBihorenii și-au dat seama că e lipsit de sens să insiste pe două fronturi în eșalonul al doilea, așa că, de ieri, Luceafărul Oradea a pus la dispoziția echipei fanion tot ce deținea, urmând să activeze în fotbalul județean.
Echipa controlată de Gavrilă Ghilea, fost prefect și actual senator, a fost nucă tare pentru UTA în ultimii doi ani, arădenii reușind o singură victorie în toate me­ciurile oficiale (campionat și Cupă) și amicale. „Eu sunt convins că se va reuşi să se clădească o echipă bună la nivelul judeţului Bihor, o echipă pentru care conducerea va stabili un obiectiv ca în următorii ani să obţină performanţe superioare, cele pe care le dorim de atâta timp cu toţii, promovarea în Divizia A”, a zis Ghilea, cel care a dus echipa din „Județ” până în liga secundă.
FC Bihor a încercat acelaşi lucru şi cu divizionara C din Oșorhei, căreia – în cola­borare cu municipalitatea de a cărei susținere se bucură din plin – i-a pus la dispoziție stadionul „Iuliu Bodola”.
Gruparea prezidată de celebrul preot Alexandru Krenek a dorit însă să fie ea cea care să facă jocurile, așa că mișcarea a căzut. Iar acum Primăria din Oradea a decis să-i pună la plată pe cei de la Oșorhei dacă mai vor să joace pe „Iuliu Bodola”!

Recomandările redacției