Ingrid Iordache, președinta TSD Arad a confirmat că poate face față cu succes provocărilor din capitala Europei. Aceasta a obținut din partea Comisiei de Dezvoltare a Parlamentului European o recomandare pentru continuarea colaborării.

Ingrid Iordache se află din 17 septembrie la Bruxelles, unde lucrează în cadrul Comisiei de Dezvoltare Regională a Parlamentului European, actualul contract expirându-i luna viitoare. Tânăra social-democrată colaborează cu specialiștii în procedurile legislative, la amendamentele privind fondurile europene pentru dezvoltare regională și cele de  coeziune ce urmează să alocate fiecărui stat membru din Uniunea Europeană.

„Mi s-a propus să continuăm colaborarea în cadrul Comisiei de Dezvoltare Regională, Unitatea Bugetară S&D, din Parlamentul European. Până acum am lucrat la proceduri legislative privind amendamentele la fondurile europene de dezvoltare regională și coeziune ce urmează să fie alocate. Experiența acumulată a fost una deosebită, având în vedere că am lucrat cu oameni profesioniști, cu europarlamentari și că am participat la sesiunea de la Strasbourg, unde se muncește foarte mult”, a declarat Ingrid Iordache.

Recomandările redacției