O tânără care a fost adoptată de o familie din SUA își caută mama biologică la Arad

0
1154

Un nou caz al unui tânăr dat spre adopție, care și-a petrecut viața în alt colț al lumii, a ajuns în atenția noastră. Este vorba despre o tânără în vârstă de 25 de ani care dorește să reia legătura cu familia sa din România. O tânără născută în Arad, care a fost mai apoi adoptată de o familie din Statele Unite își caută acum mama biologică. Tânăra își caută familia biologică prin intermediul Asociației „The Never Forgotten Romanian Children” (n.r. – Copiii niciodată uitați ai României), asociație cu sediul în Irlanda, care este condusă de o româncă, Ileana Cunniffe Băiescu. 

„Sunt în căutarea familiei mele biologice și apelez la voi pentru a mă ajuta să o găsesc. Numele meu românesc a fost Covaci Ecaterina și m-am născut în Arad, la data de 26 iulie 1994. Mama are același nume ca mine, Covaci Ecaterina, iar numele tatălui este necunoscut. La vârsta de 3 ani și jumătate am fost adoptată în America.

Mai mult de atât, din păcate, nu știu. Sper că această minunată comunitate mă va ajuta și pe mine să-mi îndeplinesc visul de a-mi găsi familia biologică. Vă rog să distribuiți acest anunț cât de mult se poate! Vă mulțumesc din inimă!”, a spus tânăra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.