Contrabanda de țigări este un lucru de care tot mai mulți arădeni încearcă să se ocupe, astfel, banii venind mai ușor și nemaifiind nevoiți să muncească.

Încă de tânără, o fată din Arad și-a început activitatea în vânzarea țigărilor netimbrate. Nu se știe exact de cât timp oferea spre comercializare aceste țigări, cert este că a fost prinsă ieri de polițiști.

Polițiștii Secției 1 Vlaicu, aflați într-o patrulă au reușit să-i facă o bucurie tinerei de doar 22 de ani când au prins-o în timp ce încerca să vândă mai multe cartușe de țigări netimbrate. Aceștia au depistat-o ieri, pe Calea Aurel Vlaicu, în timp ce oferea spre comercializare dintr-un autoturism țigarete netimbrate, cel mai probabil provenite din contrabandă.

Văzând cum stă treaba, polițiștii au luat la control autoturismul ca să vadă dacă pot să găsească mai multe țigarete, nu doar pe cele care le-au văzut deja. Astfel, în urma controlului vehiculului au fost depistate 3.400 țigarete (17 cartușe) de diferite mărci, în valoare de aproximativ 1.700 de lei.

Țigaretele au fost confiscate și se vor continua cercetările în cazul acestora pentru a se afla exact locul din care au fost procurate și în ce fel, cât despre tânără, ea urmează să fie cercetată penal pentru contrabandă.

Recomandările redacției