O tânără de 19 ani, cetățean sirian, găsită la P.T.F. Nădlac II

0
786

Dorința cetățenilor străini de a ajunge într-o țară din vestul Europei este mai mare decât orice teamă, că ar putea fi prinși la vamă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit, ascunsă în portbagajul unui autoturism, o femeie din Siria care încerca să iasă ilegal din ţară.

Ieri, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea controlului,  pe sensul de ieşire din ţară,  un cetăţean sirian, în vârstă de 50 ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport, descoperind astfel, ascunsă în portbagajul autoturismului, o femeie.

Cu ocazia primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că femeia în cauză este cetățean din Siria, are 19 de ani şi este solicitant de azil în ţara noastră.

Aceasta a declarat că intenţiona să ajungă în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şofer, iar în continuare se desfăşoară activităţi specifice în vederea stabilirii întregii arii infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.