O femei din Botoșani a fost reținută pentru 24 de ore pentru contrabandă calificată și s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Tânăra de 24 de ani a vrut să introducă prin Vama Nădlac 100 de cartușe calibrul 12, însă a fost prinsă de către polițiștii de frontieră din Nădlac, care au anunțat Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați de către polițiștii de frontieră din Nădlac despre faptul că o femeie de 24 de ani, din județul Botoșani, ar fi încercat să introducă ilegal în țară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II, 100 de cartușe calibrul 12, în ziua de 6 noiembrie a.c.

Muniția a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi luate și alte măsuri preventive, dacă se impun”, transmit cei dela IPJ Arad.

Recomandările redacției