O tânără din Ghioroc și-a dat foc!

0
1138

Sâmbătă seara, o tânără de 31 de ani a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean cu arsuri pe aproximativ jumătate din suprafața corpului. Se pare că ea și-ar fi dat foc în urma unor neînțelegeri cu iubitul. 

Potrivit unor informații pe care le deținem, femeia a ajuns la spital cu arsuri pe 40% din suprafața corpului și arsuri ale căilor respiratorii. În aceste momente, sunt urmate proceduri pentru ca ea să fie transferată la Timișoara. Pentru că spitalul din Timișoara o impune, femeii i se va face un al doilea test Covid, asta după ce primul test a ieșit negativ. Dacă va fi confirmat faptul că nu este infectată cu coronavirus, ea va putea fi transferată la Timișoara. Incidentul a avut loc la Ghioroc, localitate unde tânăra locuiește cu familia. În aceste momente, tânăra este internată la Secția de Anestezie Terapie Intensivă, intubată și ventilată mecanic. 

Potrivit primelor cercetări, polițiștii susțin că femeia nu a fost ajutată de nimeni să își dea foc, nici amenințată, existând doar unele neînțelegeri cu partenerul de viață, și nicidecum un scandal în familie. „A fost întocmit un dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, ne-a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.