Neatenția unei tinere a făcut-o să fie la un pas de un eveniment tragic. Ca prin minune, ea a reușit să scape doar cu o accidentare la picior.  Aceasta, neatentă în momentul în care s-a angajat în traversarea unei căi ferate, aproape că a fost lovită de tren.

Mai exact, evenimentul a avut loc aseară, în jurul orelor 20:00, în statia CFR Radna. Aici, fetița de doar 12 ani, din Lipova, a traversat calea ferată pe un pasaj improvizat, fără să se asigure. De asemenea, aceasta ar fi avut căștile în urechi, și astfel nu a putut auzi clar cum că trenul este foarte aproape de ea, neobservându-lc. Astfel, din cauză nu a observat că se apropie trenul, ea a sfârșit accidentată în partea de jos a piciorului drept (talpa piciorului). 

La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD. Aceștia au preluat victima și au transportat-o de urgență la Spitalul Județean din Arad. În momentul de față fata se află în continuare sub supravegherea medicilor. De asemenea, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările redacției