O tânără din Vladimirescu, acuzată de procurorii austrieci că şi-a ucis soţul bogat

0
1632

Erich Tiefenthaler, patronul unui cunoscut restaurant din Austria, frecventat de celebrităţi precum Marc Girardelli, Hermann Maier sau Lothar Matthäus, a fost găsit mort, la începutul acestei luni, iar soţia sa, o româncă, este principalul suspect, conform observator.tv.

Restaurantul „Lisa Alm“ din Flachau, o comună din landul Salzburg, Austria, este cunoscut pentru petrecerile sale extravagante și pentru vizitatorii celebri.

Printre ei, fostul campion olimpic la schi Marc Girardelli sau celebrul fotbalist Lothar Matthäus.

La începutul acestei luni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patronul restaurantului, Erich Tiefenthaler, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort, înjunghiat în piept. „Rana din piept a condus la moarte”, a declarat procurorul de caz Marcus Neher.

Iniţial, prima ipoteză în acest caz a fost sinuciderea.

Soţia româncă s-a predat

Însă, după efectuarea autopsiei, anchetatorii au emis un mandat de arestare pentru soţia victimei, Petronela Mariana Tiefenthaler, o arădeancă în vârstă de 30 de ani, originară din comuna Vladimirescu.

După ce a aflat că pe numele ei a fost emis un mandat de arestare, femeia s-a predat la Poliţie.

„Cel mai probabil, procurorul va ordona transferul femeii în închisoare și va cere o arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului din Salzburg, Marcus Neher, citat de observator.tv.

Moartea patronului austriac rămâne un mister. Ancheta urmează să stabilească dacă a fost un accident, o sinucidere, sau crimă. Există martori care susţin că austriacul s-a certat cu soţia româncă, cu puţin timp înainte ca bărbatul să fie găsit mort.

Cei doi s-au căsătorit la 20 mai 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.