popaAlexandra Popa, o tânără de 32 de ani din Arad, îşi acuză fostul iubit, poliţist de profesie, că a agresat-o. Întâmplarea s-a produs în vara anului trecut, iar victima susţine că a fost lovită în plină stradă de faţă cu copilul ei de cinci ani. „Am avut cu M.D.F. o relaţie de concubinaj de aproape un an de zile, care s-a finalizat în luna martie a anului 2012 tot datorată comportamentului lui care s-a dovedit a fi foarte violent, atât verbal cât şi fizic chiar şi pe perioada relaţiei noastre – motive care au dus la despărţire. M-am despărţit de M.D.F.  în data de 14 martie 2012, rugându-l să îşi adune lucrurile şi să părăsească locuinţa mea. La trei luni după  despărţirea noastră, pe data de 29.06.2012, m-am întâlnit întâmplător cu M.D.F. în faţa blocului X 42 pe calea Aurel Vlaicu. Eu eram împreună cu fiul meu minor în vârstă de cinci anişori. Ne-am salutat, iar M.D.F. a început să vorbească cu mine, părea foarte tensionat, a urmat o discuţie, apoi a început să mă jignescă şi după ce i-am spus să mă lase în pace şi să îşi vadă de viaţa lui, spunându-i că eu mi-am refăcut viaţa. Acesta m-a îmbrâncit, apoi m-a lovit foarte puternic cu piciorul peste piciorul meu stâng. În acel moment m-am prăbuşit la pământ, în acest timp fiul meu striga înspăimântat şi plângea”, povesteşte Alexandra Popa, cele întâmplate.
Amendat cu zece milioane
După ce femeia şi-a scos un certificat medico-legal a demarat procedurile legale pentru a i se face drep­- tate. Ei bine, în data de 11 februarie, procurorul de caz a decis scoaterea de sub urmărire penală a învinuitului şi amendarea acestuia cu zece milioane de lei vechi. Această decizie o nemulţumeşte pe Alexandra Popa care susţine că iniţial procurorul i-ar fi spus că M.D.F. ar urma să rămână fără serviciu şi că va fi trimis în judecată.
Purtătorul de cuvât al IPJ Arad, Camelia Tuduce spune că la momentul sesizării, conducerea Poliţiei a dispus cercetarea prealabilă. „Cum a fost depusă o plângere penală la Parchet, noi aşteptăm o soluţie finală şi în funcţie de acaesta se vor lua măsurile legale ce se impun”, a spus Camelia Tuduce.

Recomandările redacției